Kosmetolog

Mit navn er Camilla Nøhr, jeg har arbejdet med skønhed i 10 år og jeg elsker mit fag. Er uddannet kosmetolog hvorefter jeg har arbejdet i parfumeri, som kosmetolog, i Matas og som selvstændig distributør af mærket Minus417. I foråret 2014 opdagede jeg et manglende produkt på det danske marked. Navnet på produktet er diego dalla palma professional. Jeg valgte derfor at starte samarbejde med den italienske leverandør, og har nu åbnet denne nye og stilrene italienske konceptbutik og klinik i Aalborg. Jeg vil have agenturet på produktet i Danmark og har derfor skudt mærket i gang med dets 1. konceptbutik i Danmark, som også vil være mærkets flagship store.

Jeg vil til daglig tilbyde lækre behandlinger der arbejder FROM WELL-BEING TO BEAUTY!

Vi er meget forskellige fra person til person og nogle mennesker ønsker at komme til behandling og få mere viden omkring huden, mens andre ønsker en afslappende stund, hvor de kan få lov at være sig selv og nyde en times behandling. Jeg kan heldigvis lide både at snakke og tie stille – men mit ønske er at give dig den bedste oplevelse, hvorfor jeg altid tilbyder mine gæster at de er velkommen til at snakke ifbm. Behandlingen, men de er også velkommen til at lukke øjnene og nyde behandlingen.

Privat bor jeg i Aalborg sammen med min kæreste Rune. Jeg har den dejligste familie der altid bakker mig op og hjælper til.

Jeg håber jeg får mulighed for at hilse på dig til en af vores fantastiske og resultatskabende behandlinger.

Ser frem til at møde dig.