Ansigtsbehandlinger

Detox (udrensende)

Vil du føle huden ånde, at den er i live og har en dejlig glød.

I behandlingen fjerner vi ophobet ”affald” i huden og hudens celler. Affaldet kan stamme fra forurening, dårlige ingredienser i mad og hudpleje, for lidt pleje af huden osv. Affaldet skader hudens celler, som er stammen for at vores hud lever/er pæn. Vi anbefaler behandlingen inden opstart af ny hudplejeserie til hjemmebrug eller ifbm. En behandlingspakke.

Pris

499kr.
  • 60 min

Oxygen ansigtsbehandling

Behandlingen er beregnet til kvinder og mænd i alle aldre.
Specielt til dem der lever et hårdt liv med stress, sol, røg, forurening osv. Huden kan synes grå og kedelig og det er som om der ingen aktivitet er i huden.
Ved oxygen behandlingen ilter man huden, så den bliver mere levende og fornyer sig selv hurtigere, samt beskytter sig selv mod ydre påvirkninger.

Pris

399kr.
  • 30 min

Moisturizing (fugtgivende)

Føles din hud et nummer for lille, er den tør, stram og mangler udstråling – det er starten på hudens aldring/rynker.

I behandlingen booster vi din hud med fugt, fugt og mere fugt. Ved en tør hud ødelægges huden hydrolipide film og alle skaderne kommer: dehydreret hud, sart hud og rødme, rynker i huden og grå og trist udstråling.

Skal din hud forvandle sig fra en rosin til en vindrue, start dit behandlingsforløb.

Pris

499kr.
  • 50 min

Anti-age

Har du dybe rynker i huden og bliver elasticiteten i huden dårligere. Vi forbedrer huden ved at genpbyggge og blødgøre de collagene og elastine fibre, der er hudens byggeklodser. 

Vi bruger i denne behandling bla. frugtsyre til at forny huden og skabe bedre tilførsel af aktive ingredienser vi tilfører din hud efterfølgende. Vil du samtidig genskabe liv og udstråling omkring øjenomgivelserne så laver vi gerne behandlingen samlet.

Pris

499kr.
  • 50 min

Eyes (øjenbehandling)

Tør hud, rynker, slap hud og træthedstegn omkring øjenomgivelserne – frisk huden op og du føler bedre udstråling.

Øjenomgivelserne er helt specielle da huden er meget tynd og derfor har brug for unik behandling til dette område. Her ses de første alderstegn, så hold huden fugtig og genopbyg skaderne med denne behandling og du vil føle friskhed og udstråling. Bestil behandlingen alene eller i kombination med en hvilken som helst anden ansigtsbehandling.

Pris

265kr.
  • 30 min

Soothing (sart hud)

Huden er tynd og reagere ofte på vind/vejr, påføring af produkter osv. Vi arbejder på at gøre din hud stærkere, tilfører huden fugt og reducerer rynker, selvfølgelig med meget milde produkter tilegnet den sarte hud.
Alle hudtyper har brug for fugt, regenerering og pleje. Derfor er det en god idé trods den sarte hud at pleje huden. Vi har produkter egnet til den meget sarte hud, som giver dig følelsen af friskhed, elasticitet og forstærker huden.

Pris

499kr.
  • 50 min

Purifying (dybderensende)

Problemer med acne, bumser, store porer eller fedtet hud – vi skal have styr på din sebum produktion.
Vi skal have renset huden godt og grundigt. Det gør vi med dybdegående produkter og fjernelse af hudorme og urenheder. Vi renser ud i porerne og sammentrækker dem efterfølgende. Sebum produktionen er her høj og derfor får du urenheder – så det skal vi have styr på.

Pris

499kr.
  • 60 min

Perfection

Har din hud brug for lidt ekstra – så giv den et chok!!
Vi giver din hud ekstra styrke ved at tilfører aktive ingredienser direkte på huden. Det giver huden et chock og den arbejder ekstra meget. Ingredienser tilfører huden masser af antioxidanter der styrker, og forebygger. Vi samarbejder om forbedring af din hud og giver dig det bedste resultat på 30 dage med en komplet pakkeløsning.

Pris

399kr.
  • 30 min

Velvære Ansigt- og hovedbundsmassage

Pris

275kr.
  • 25-30 min

V-Lifting ansigtsbehandling

V-Lifting ansigtsbehandling er for dig der syntes at ansigtskonturen er forandret igennem årene.
Ansigtsformen er gået fra at være oval til at være rund.
V-Lifting genskaber den ovale ansigtsform og gør din hud spændstig. Derudover hjælper 3D instant Lift system med at reducerer rynker på overfladen og i dybden.

Pris

499kr.