Mit navn er Hanne Hjørringgaard, jeg er 56 år og har altid interesseret mig for hudpleje.
Jeg har i mange år arbejdet med hudpleje i min fritid og besluttede mig for, i en sen alder, at uddanne mig indenfor faget. I marts 2013 blev jeg færdiguddannet som lægeeksamineret klinisk hud og spaterapeut og kosmetolog. Sammen med spaterapien er der også en massøruddannelse.

Som massør arbejder jeg med hele kroppen. Mange af de helbredsmæssige problemer vi ser i dag skyldes ofte det høje stressniveau vi til daglig befinder os i og her vil den afslappende massage kunne løsne op for de spændinger der opstår ved den daglige stress eller høje arbejdspres, dårlige arbejdsstillinger og meget andet.
Berøring stimulerer hjernen til at producere endorfiner – kroppens naturlige antidepressive og smertestillende middel, men massage er mere end blot en behandling som får os til at føle os dejligt tilpas. Undersøgelser har vist at massage øger vores immunsystem og sænker niveauet på stresshormonerne.

Efter min uddannelse startede jeg, samtidig med mit fuldtidsarbejde som kontorassistent, min egen klinik her på min hjemme adresse i Brønderslev og jeg må nok sige at det er her jeg henter meget af min energi. Det bedste er at kunne give en kunde en rigtig dejlig behandling, det kan være ansigtsbehandling, massage, voks m.m. – som gør en forskel – og se den glæde og tilfredshed det giver kunden. Det gør mig utrolig glad og jeg elsker mit fag.

Det at kunne arbejde med kosmetologi og massage er for mig opfyldelsen af en livslang drøm.

Privat bor jeg i Brønderslev sammen med min mand Knud som jeg har kendt i mere end 40 år. Vi har en dejlig søn på 25 som også bor i Brønderslev.

Hanne Hjørringgaard Massør, Diego Dalla Palma Aalborg